Naar inhoud

Dansen met peuters

Muzische workshop voor baby’s van 0 tot 9 maanden

Zingen en muziek maken, het kan niet zonder beweging. Peuters bewegen dan ook heel graag en vinden het heerlijk als je met hen danst. Ervaar hoe klank en beweging samen gaan. Doe ideeën op over hoe je samen kan bewegen en tegelijk de klank kan ervaren. Bellenkransen, linten, sjaaltjes, … helpen hierbij. Maar wist je dat je ook met watjes, stokken en touw heel wat dansbewegingen kan bedenken? Ontdek wat allemaal mogelijk is en dans mee!

Datum: zondag 25 februari 2018
Uren: Van 9.30 uur tot 10.10 uur: baby’s van 0 tot 9 maanden
Begeleiding: Docent MUSICA
Locatie: Zaal ’t Getouw
Prijs: 12 euro per kind met begeleider(s)


MUZISCHE WORKSHOPS VOOR BABY’S EN PEUTERS

Ook baby’s en peuters kunnen intens genieten van muziek, ritme en beweging. In deze twee workshops ga je als (groot)ouder samen met je baby of peuter op ontdekkingstocht in deze wondere wereld. De deelnemers worden ingedeeld volgens leeftijd, zodat de docenten hun aanpak zo goed mogelijk kunnen afstemmen op de doelgroep. Per kind kan er één actieve ouder deelnemen. Uiteraard is een tweede ouder ook welkom, maar die vervult dan een meer passieve rol.

Inschrijvingen:

  • Je hoeft enkel je kindje in te schrijven, dus 1 ticket volstaat voor kind + begeleider(s). Wil je met twee kindjes deelnemen, dan bestel je dus twee tickets.
  • Er worden twee verschillende workshops aangeboden, Ritmo! En Dansen met peuters. Deze staan los van elkaar. Je kan dus voor elke workshop apart inschrijven.