Naar inhoud

Inne Goris/LOD/HETPALEIS

Huis

Het kind vertelt: “Er is een huis. Op een plek hier ver vandaan. Daar woon ik. Ik ben 8 jaar. Ik ben niet alleen. Er is ook De Moeder. Ze slaapt. Vaak. Ze huilt. Veel. En ik? Ik wil zoveel meer.”

De Moeder vertelt: “Er is een huis. Op een plek hier ver vandaan. Daar woon ik. Ik ben 39 jaar. Ik ben niet alleen. Er is ook Het Kind. Ze zingt. Ze speelt. Ze maakt grapjes. En ik? Ik wil iets anders.”

Sta je voor de gevel van een huis, dan kan je alleen maar raden naar wat er achter de muren gebeurt.
Er is gelach, er klinkt een stem ver weg op de radio, er wordt gedanst, er wordt geroepen, er wordt gewacht...

Inne Goris nodigt de toeschouwer uit in een huis. Met een koptelefoon op je hoofd verken je iedere ruimte. Wie woont er? Wat doen ze? Wat denken ze? En waarom is het er vaak zo stil?

Inne Goris is een theatermaakster die in 2001 met ZEVEN haar eigen theatergezelschap oprichtte. Inmiddels werkt ze vaak samen met LOD aan producties voor groot en klein. Vaak combineert ze hierbij verschillende kunstvormen.

Installatie: Stef Stessel en Koen Broos
Muziek: Silbersee

In kleine groepjes kan je de installatie verkennen. Je kiest voor een bezoek in de voor- of namiddag. Het precieze tijdstip waarop je de installatie kan binnengaan, ontvang je bij je bevestiging.

 

Praktische info:

Zondag 4 februari 2018 in de voormiddag (aanvangsuur tussen 10.50 en 12 uur) en namiddag (aanvangsuur tussen 14.50 en 16 uur)

Heb je een abonnement en wil je voor deze voorstelling (ook) tickets voor kinderen bestellen? Neem dan contact op met de ticketbalie