Naar inhoud

Ritmo!

Muzische workshop voor peuters/kleuters van 18 maanden tot 3 jaar

Muziek brengt iedereen in beweging. Stampende voeten, klappende handen, tikkende vingers, knipperende ogen. Alles kan bewegen. Via muzikale spelletjes krijgen we een gevoel voor ritme. We experimenteren met allerlei ritmische patronen en materialen en komen zo tot een expressief verhaal op het ritme van de peuter.

Datum: zondag 28 januari 2018
Uren:Van 11.30 uur tot 12.10 uur: peuters/kleuters van 18 maanden tot 3 jaar
Begeleiding: Docent MUSICA
Locatie: Zaal ’t Getouw
Prijs: 12 euro per kind met begeleider(s)

MUZISCHE WORKSHOPS VOOR BABY’S EN PEUTERS

Ook baby’s en peuters kunnen intens genieten van muziek, ritme en beweging. In deze twee workshops ga je als (groot)ouder samen met je baby of peuter op ontdekkingstocht in deze wondere wereld. De deelnemers worden ingedeeld volgens leeftijd, zodat de docenten hun aanpak zo goed mogelijk kunnen afstemmen op de doelgroep. Per kind kan er één actieve ouder deelnemen. Uiteraard is een tweede ouder ook welkom, maar die vervult dan een meer passieve rol.

Inschrijvingen:

  • Je hoeft enkel je kindje in te schrijven, dus 1 ticket volstaat voor kind + begeleider(s). Wil je met twee kindjes deelnemen, dan bestel je dus twee tickets.
  • Er worden twee verschillende workshops aangeboden, Ritmo! En Dansen met peuters. Deze staan los van elkaar. Je kan dus voor elke workshop apart inschrijven.