Naar inhoud

fABULEUS & HETPALEIS

Virginity

Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Kan ik kiezen? Wat gaan ze zeggen?  

Virginity is theater, dans en live muziek. Vier performers vinden in het werk van popicoon Prince een speeltuin om het te hebben over verschillende vormen van identiteit. Over ieders verlangen om zich te onderscheiden van anderen en toch aanvaard te worden.

Met zijn unieke looks, teksten en geluid was Prince kind van zijn tijd én tijdloos genie. Voor sommigen een onruststoker, voor anderen een profeet. Wat maakt een artiest zo ongrijpbaar en controversieel?

“Cool means being able to hang with yourself. All you have to ask yourself is 'is there anybody I'm afraid of? Is there anybody who, if I walked into a room and saw, I'd get nervous?' If not, then you're cool.” (Prince)

met : Marieke Dermul, Natascha Pire, Lennert Coorevits en Boris Van Severen regie : Michai Geyzen en Stijn Van De Wiel (De Mannschaft) dramaturgie : Dirk De Lathauwer muziekcoach : Stijn Vandeputte scenografie, lichtontwerp en kostuums : Saskia Louwaard en Katrijn Baeten productie en technische realisatie: fABULEUS en hetpaleis coproductie: Muziekcentrum Het Depot

Link naar interactieve lesmap

Prijs per leerling

6 euro

Leerjaar

3de ,4de, 5de & 6de jaar

Duur

60 min.

Max. aantal toeschouwers

300 leerlingen