Naar inhoud

Loge 10 (Moora Vander Veken, Andrea Croonenberghs, Wim Stevens,…)

Oliver Twist

Oliver Twist (Charles Dickens) is een hartverwarmende theatervoorstelling vol emotie en humor. Loge 10 brengt, met een keure aan gerenommeerde acteurs en actrices, een voorstelling voor jong en oud.

Weesjongen Oliver Twist groeit op in een armenhuis in het Victoriaanse (19de- eeuwse) Londen. Wanneer Oliver zo brutaal is om meer eten te vragen aan Mister Bumble, wordt hij verkocht aan een begrafenisondernemer.

Omringd door grafzerken en doodskisten, kiest de jongen het hazenpad. En terwijl hij rondzwerft doorheen het stratenlabyrint van de Engelse hoofdstad, ontmoet hij Dodger en een vrolijke bende gauwdieven die hardvochtig wordt geleid door de schurk Fagin. Door hen leert Oliver stelen en verkeert hij permanent in levensgevaar!

Spel: Moora Vander Veken, Andrea Croonenberghs, Erik Goris, Lulu Aertgeerts, Wim Stevens, Aron Wade, Jérémie Vrielinck, Mil Sinaeve en 8 getalenteerde kinderen

www.loge10.be

Bij deze voorstelling kan je een arrangement boeken, dit is:

  • Een diner bij onze partner Bistro Opera bestaande uit een aperitief, soep, hoofdgerecht met een drankje naar keuze en koffie als afsluiter. Voor het hoofdgerecht kan u ter plaatse kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht.
  • Tickets voor de voorstelling met gegarandeerd goede plaatsen.
  • Twee drankjes naar keuze in de foyer (voor de voorstelling, tijdens een eventuele pauze of na de voorstelling)

Wens je een arrangement te bestellen, neem dan contact op met onze ticketbalie.

 

Downloads