Naar inhoud

Thomas Smith

STRAK

Thomas Smith wendt de steven. Hij gooit het roer om en verlaat het pad van shows als ‘Ruis’ en ‘Chaos’ die minstens voor 80% op improvisatie gestoeld waren. Als nieuwe Belg kiest hij resoluut voor een nieuw begin!

In STRAK maakt Smith gebruik van veel voorbereid materiaal en strak vertelde anekdotes. In de voorstelling gaat hij op zoek naar het perfecte repertoire!

Sinds 1 januari 2017 is het officieel: Thomas is Belg! De Brexit was het laatste duwtje in de rug dat hij nodig had… Ja, hij kent de cultuur. Ja, hij spreekt de taal. Ja, hij speelt hele shows in het Nederlands. Hij woont al bijna zijn hele leven in Vlaanderen, maar heeft zich nooit laten naturaliseren. En als Johnson, Farage en consorten zich niet hadden gemoeid, was dat waarschijnlijk ook zo gebleven. Over een brain drain gesproken!

2017 wordt ook het jaar waarin Thomas een halve eeuw zichzelf viert! Niemand gelooft het, maar hij is 50 lentes jong. Op 29 juni breekt er een nieuwe periode aan voor hem: die van de 50-plusser.

Is het daarom dat hij, daar waar hij er in zijn vorige shows op los improviseerde, nu op zoek gaat naar het perfecte repertoire? Tenzij hij even wordt afgeleid natuurlijk!

www.thomassmith.be