Naar inhoud

Jean Blaute, Jean-Marie Aerts en Eric Melaerts

3

De voorbije jaren speelden Jean Blaute en Eric Melaerts drie succesvolle reeksen van ‘Gedeelde Adoraties’, een programma waarin ze zichzelf totale muzikale vrijheid gunden terwijl ze moeiteloos laveerden van Serge Gainsbourg naar Clement Peerens, langs John Lennon en Kings of Leon. Na zes jaar zijn de adoraties gedeeld en vonden ze de tijd rijp om de hort op te gaan met een adoré, die ze vonden in de persoon van Jean-Marie Aerts. Dat wordt 3!

Drie heren dus op het podium, dat zijn drie stemmen en veel gitaren. Ze brengen een eclectisch muzikaal blijspel van groovy jazz tot kleinkunst, daarbij zichzelf niet vergetend door middel van enkele eigen composities. Van zacht tot onzacht, van zwoel mysterieus tot al eens wat elektronische boem boem. Alles kan en alles mag.

Bij deze voorstelling kan je een arrangement boeken, dit is:

  • Een diner bij onze partner Bistro Opera bestaande uit een aperitief, soep, hoofdgerecht met een drankje naar keuze en koffie als afsluiter. Voor het hoofdgerecht kan u ter plaatse kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht.
  • Tickets voor de voorstelling met gegarandeerd goede plaatsen.
  • Twee drankjes naar keuze in de foyer (voor de voorstelling, tijdens een eventuele pauze of na de voorstelling)

Wens je een arrangement te bestellen, neem dan contact op met onze ticketbalie.