Naar inhoud

An Nelissen

De Gelukmonoloog

Onze nationale comedydiva An Nelissen stopt ermee! Na meer dan 45 jaar op het podium, inclusief 21 jaar soloshows, legt ze er het bijltje bij neer.

Met 1 676 000 kilometer op de teller heeft ze haar sporen meer dan verdiend. Ze brengt nog één allerlaatste show als afscheid van het leven on the road

An vroeg aan 100 mannen & vrouwen waar ze het meest naar verlangen in het leven. 93 van hen gaven ‘geluk’ als het schijnbaar vanzelfsprekende antwoord. Maar blijkbaar bedoelen ze daar allemaal iets geheel anders mee… 

An Nelissen bouwt haar shows al sinds 1997 op uit herkenbare situaties en biedt de mensen in de zaal zo troost voor de problemen waar ze zelf mee te maken krijgen. Met een haast tomeloze energie en een unieke vertelstijl zoekt de comédienne het wankele evenwicht tussen theatrale momenten en pure stand-upcomedy.

www.annelissen.com

20 euro/56 euro (arrangement) 

Bij deze voorstelling kan je een arrangement boeken, dit is:

  • Een diner bij onze partner Bistro Opera bestaande uit een aperitief, soep, hoofdgerecht met een drankje naar keuze en koffie als afsluiter. Voor het hoofdgerecht kan u ter plaatse kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht.
  • Tickets voor de voorstelling met gegarandeerd goede plaatsen.
  • Twee drankjes naar keuze in de foyer (voor de voorstelling, tijdens een eventuele pauze of na de voorstelling)

Wens je een arrangement te bestellen, neem dan contact op met onze ticketbalie.