Naar inhoud

Mol-in-Scène II

Massaspektakel

Mol-in-Scène II wordt een hedendaags massaspektakel rond onze vermaarde Molse Lichtstoeten, met als rode draad het verhaal van de jongeren Jens en Lise. Jens groeit op in een gezin dat het niet al te breed heeft. Hij raakt op het verkeerde pad met de bende van Leemans en komt in aanraking met het gerecht. Gelukkig biedt de Lichtstoet van Ginderbuiten voor hem een uitweg. Studente Lise droomt van een carrière als modeontwerpster. Maar haar vader – de voorzitter van Rozenberg Lichtstoet – is allerminst opgezet met de plannen van zijn dochter.

Op maar liefst vijf verschillende locaties in het Centrum krijg je een deel van het verhaal te zien. Regisseur Luc Stevens, meer dan 400 acteurs, zangers, dansers en figuranten en tientallen vrijwilligers achter de schermen, trekken alle registers open om je van de ene verbazing in de andere te laten vallen.

14 voorstellingen tussen 22 september en 14 oktober
Op zondagen om 18 uur – andere dagen om 19 uur
Op 5 locaties in Mol-Centrum

Via een doorschuifsysteem krijg je eerst 3 voorstellingen te zien in Zaal ’t Getouw, Rozenberg S.O. en Schouwburg Rex. De volgorde heeft hierbij geen belang.

Daarna maakt iedereen in kleine groepjes een geanimeerde wandeling langs de Nete, om te eindigen aan De Zwaan waar we samen de slotshow beleven.

 

TICKETS
Bij het kopen van je ticket kies je de juiste prijs bij een van de groepen 

-       Oranje: startplaats Rozenberg S.O.
-       Groen: startplaats Zaal ’t Getouw
-       Blauw: startplaats Schouwburg Rex
-       Wit: startplaats Schouwburg Rex

Als je samen de voorstellingen wil bekijken, koop je dus tickets van dezelfde kleur!

Rolstoelgebruikers kopen hun tickets via de ticketbalie - 014 33 09 00, niet online. Het aantal mogelijke plaatsen per voorstelling is beperkt.