Naar inhoud

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord

Introductievoorstelling

Schrijf je hier in.

Ook dit jaar organiseert de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Mol weer een schoolvoorstelling aan het begin van het schooljaar.

Carnaval, dieren en muziekinstrumenten met grappige dialogen worden allemaal bij elkaar gebracht in een originele versie van ‘Carnaval der dieren’ van Camille Saint Saëns.

 

In de toekomst zal de introductievoorstelling van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord verschuiven van september naar juni. De eerstvolgende introductievoorstelling van zal dus op 15 juni 2018 plaats vinden in plaats van september 2018.

 

Gaan jullie graag mee op een muzikale reis met de Bremer straatmuzikanten?

Ga dan met je leerlingen mee op avontuur met de ezel, de hond, de kat en de haan. De academie wil zo leerlingen van het tweede en derde leerjaar laten zien en horen wat je allemaal kan (leren) met muziekinstrumenten, voordracht of toneel.

 

De volgende voorstelling gaat door op vrijdag 15/6/2018 in Schouwburg Rex. Meer info volgt later.

WORKSHOP in je klas
In september brengt een leerkracht van de Academie ook een bezoek aan de leerlingen van het derde en vierde leerjaar voor een korte initiatie van max. 30 minuten. De initiatie hoeft niet noodzakelijk gekoppeld te zijn aan een deelname aan de voorstelling in Schouwburg Rex, maar het vormt een mooi geheel dat we alleen maar kunnen aanbevelen. Met deze actie(s) staat de Academie borg voor een kwalitatief artistiek en educatief project.
Voor deze workshops contacteert de Academie voor Muziek en Woord je school.

Prijs per leerling

Gratis

Leerjaar

3de & 4de leerjaar

Duur

60 minuten

Max. aantal toeschouwers

300 leerlingen

Website

Meer info over GAMW