Naar inhoud

Tickets Mol-in-Scène II te koop vanaf zaterdag 6 mei

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 3 mei 2017

Zaterdag 6 mei start de ticketverkoop voor Mol-in-Scène II. Dit massaspektakel - verspreid over vijf locaties in het Centrum - mag je absoluut niet missen. Meer dan 400 acteurs, zangers, dansers en figuranten en tientallen vrijwilligers achter de schermen, trekken alle registers open om je van de ene verbazing in de andere te laten vallen. Koop dus snel je tickets via www.getouw.be.

De in totaal veertien voorstellingen vinden plaats tussen 22 september en 14 oktober:

  • Vrijdag 22 en zondag 24 september
  • Donderdag 28, vrijdag 29, zaterdag 30 september en zondag 1 oktober
  • Woensdag 4, donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober
  • Donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober

 

Op zondagen start Mol-in-Scène II om 18 uur, op andere dagen beginnen we om 19 uur.

 

Het verhaal?

Mol-in-Scene II wordt een hedendaags massaspektakel rond onze vermaarde Molse Lichtstoeten, met als rode draad het verhaal van de jongeren Jens en Lise. Jens groeit op in een gezin dat het niet al te breed heeft. Door de bende van Leemans raakt hij op het verkeerde pad en komt hij in aanraking met het gerecht. Gelukkig biedt de Lichtstoet van Ginderbuiten hem een uitweg. Studente Lise droomt van een carrière als modeontwerpster. Maar haar vader – de voorzitter van Rozenberg Lichtstoet – is allerminst opgezet met de plannen van zijn dochter...

 

Praktisch

Tickets kosten 22 euro. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan betaal je 17 euro. Bij het online kopen van een ticket, selecteer je de juiste prijs bij één van de vier kleuren. Deze kleur bepaalt jouw startplaats. Als je samen de voorstellingen wilt volgen, koop je dus tickets van dezelfde kleur.

 

  • Oranje – startplaats Rozenberg S.O.
  • Groen – startplaats Zaal ’t Getouw
  • Blauw – startplaats Schouwburg Rex
  • Wit – startplaats Schouwburg Rex

 

Via een doorschuifsysteem krijg je eerst 3 voorstellingen te zien in Zaal ’t Getouw, Rozenberg S.O. en Schouwburg Rex. De volgorde heeft hierbij geen belang. Daarna maakt iedereen in kleine groepjes een beleveniswandeling langs de Nete, om te eindigen aan De Zwaan (het vroegere Rijksopvoedingsgesticht) waar we samen de slotshow beleven.

 

Rolstoelgebruikers kopen hun tickets via de ticketbalie, niet online. Het aantal mogelijke plaatsen per voorstelling is beperkt.

Meer info & tickets: ticketbalie ’t Getouw, 014 33 09 00, www.getouw.be